Hozzávalók :
- közepes fej friss brokkoli
- 1 csomag aszalt vörösáfonya
- 10 dkg hántolt napraforgómag
- 1 dl majonéz
- 1 dl natúr joghurt
Így készítsd a salátát:
A zöldség rózsáit leválasztjuk a torzsáról, és apró ízekre daraboljuk. A zsenge száras részekből is tehetünk hozzá, egészen apróra darabolva. Azért fontos, hogy kicsi falatkák kerüljenek az ételbe, mert ezúttal nem főzzük, és nem is pároljuk a brokkolit, így az értékes tápanyagok maximálisan bennemaradnak abban.
A brokkolira egészen egyszerűen csak ráöntjük a joghurt és a majonéz keverékét, majd áfonyával, és tálalás előtt közvetlenül napraforgómaggal hintjük meg. A brokkoli saláta gyors, diétás és rendkívül ízletes vacsora.
Jó étvágyat kívánunk!